به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین بنیادی امروز در اولین اجلاسیه منشور روحانیت که در سالن همایش مدرسه عالی درالشفا قم برگزار شد، اظهار داشت: منشور روحانیت، وصیت امام خمینی(ره) به تمام روحانیت است که در آن موضوعات گوناگونی از جمله نگاه آسیب شناسانه حضرت امام نسبت به روحانیت و حوزه های علمیه وجود دارد.
وی ابراز داشت: خطر تقدس مآبی، جدایی دین از سیاست، تلقی های نادرست فرهنگی به ذهن حوزویان، اختلاف میان حوزویان، غفلت از دشمن و دشمنی های آنان، عدم تعمیق و توسعه فقه با توجه به الزامات و نظامات فقه پویا در قالب اجتهاد جوهری و با در نظر گرفتن دو عنصر زمان و مکان، عدم تخلق به اخلاق و سیره سلف صالح، عدم صدور انقلاب و عدم صدور فرهنگ اسلام ناب محمدی و ... از آسیب های جدی حوزه از منظر امام راحل است.
نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خاطرنشان ساخت: امام راحل بر توجه به فقه عملی تأکید دارند؛ چراکه حوزه باید به مسائل گوناگون، اشراف کامل داشته و به مباحث موجود پاسخ دهد.
حجت الاسلام والمسلمین بنیادی تصریح کرد: امام راحل در پایان این منشور تأکید دارند که حوزه باید نبض جامعه را در اختیار داشته باشد و به نظر بنده، بسیاری از این مباحث به علوم انسانی اسلامی مرتبط است و اگر حوزه در این مسئله ورود پیدا نکند، موفقیت مناسبی نخواهیم داشت.
وی با بیان این مطلب که حوزه باید پایه های فکری جامعه را زنده کند، بیان داشت: تمام این منشور در کلید واژه اساسی «انقلابی ماندن حوزه های علمیه» خلاصه می شود که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید ویژه دارند.